Kosttillskott vitaminer

Copyright © All Rights Reserved

Kosttillskott och vitaminer

Några av mina favoriter av från Helhetshälsa, Bringwell och Holistic

Bra produkter för träning från

Pure nutrition

Kan beställas hos oss på Aliba

Jag rekommenderar alla att äta kosttillskott. Det är svårt att få i sig all näring och de ämnden man behöver med kosten. Det är särkilt svårt med vissa ämnen under vissa perioder i livet och under olika delar av året. Under den mörka perioden är det bra med tillskott av D-vitamin.


Vill du få i dig allt i en bra kombination så rekommenderar jag det enligt mig bästa multitillskottet Mivitotal.


  • lever du ett stressigt liv och har mycket omkring dig använder din kropp mer mineraler. Magnesium och kalcium bidrar till en normal muskelfunktion och tänk på att även ditt hjärta är en muskel.
  • värk i kropp och muskler samt huvudvärk, migrän, mensvärk kan lindras av tillskott med bl a gurkmeja.
  • omega 7 och karotenoider som omvandlas till vitamin A för torra slemhinnor och för hud
  • Om du tränar regelbudget och har svårt att få i dig tillräckligt med protein är proteinpulver med just protein som huvudingrediens ett bra tillskott för att bygga upp dina muskler. Pure har bra produkter med naturliga smakämnen.
  • Ett bra tillskott från Pure är bake. Bake kan du anvädna i bakning och till pannkakor eller våfflor. Du byter ut en del av det vanliga mjölet mot pure bake och får högre halt av protein i t ex brödet eller varför inte göra en "nyttigare" kaka.
  • Om du tränar intensivt och vill lägga på dig vikt rent allmänt är det bra med ett proteintillskott som även innehåller kolhydrater. Detta för att få extra energi efter dina träningspass.

Du kan köpa kosttillskott hos Aliba. Om du är intresserad är det bara att ringa eller maila för mer info om tillskott.

070-454 76 98

info@alibafriskvard.com